Testimoniale rinoplastie

TESTIMONIALE RINOPLASTIE

Testimonial Ionela despre operatie la nas

Buna ziua, ma numesc Ionela si am fost operata la nas de dl. dr. Baker. Am numai cuvinte de lauda la adresa dr. si il recomand cu mare incredere.

Testimonial Mara despre operatie rinoplastie la clinica Estet Laser

Ma numesc Mara si in urma cu 7 luni  m-am operat la clinica Estet Laser la dr. Baker. Eram speriata pentru ca am avut prietene care s-au operat la alte clinici si au avut dureri foarte mari ,iar recuperarea a fost dificila,dar dl.dr.baker mi-a castigat incredera si operatia a decurs minunat.Acum sunt multumita de noul meu nas.
Multumesc dl doctor si intregii echipe Estet Laser.

Testimonial Alina despre operatie de rinoplastie la clinica Estet Laser

Ma numesc Alina si am facut o operatie de rinoplastie la clinica Estet Laser.  Vreau sa mentionez ca nu m-am umflat si nici nu m-am invinetit in urma acestei operatii de rinoplastie.
Vreau sa ii multumesc domnului doctor Abu Baker si echipei de la clinica Estet Laser.

Testimonial Ana despre rinoplastie

M-am operat la domnul doctor Baker si sunt extraordinar de multumita de rezultat. Am un nas frumos si , pur si simplu, nu ma opresc din uitat in oglinda. Sunt cea mai fericita.Multumesc domnului doctor Baker si intregii echipe de la Estet Laser.

Testimonial Amelia despre operatia de rinoplastie

Buna, vreau sa va spun ca eu o sa am operatia saptamana viitoare si va dati seama ca am foarte mari emotii. La recomandarea unei bune prietene l-am ales pe dr Abu Baker, pentru mine a fost importanta comunicarea si feelingul pe care-l primesc de la medic. Sunt foarte multumita de rezultat, nasul meu pare natural si se potriveste cu intreaga fata.

Testimonial Bianca despre operatie rinoplastie
Acum doua saptamani, m-am operat la Dr. Abu Baker de la  Clinica Estet Laser. Am avut deviatie de sept,  nu puteam respira si aveam nasul prea lung. Dansul mi-a facut un nas foarte frumos si arata foarte natural.Acum ma simt foarte bine si sunt foarte multumita.
Visit Us On Facebook